További információk

A telepítő indítását követően a SweetPacks eszköztárat, a kezdőlapot és a keresőfület telepítheted. A telepítés során bármelyik komponens kihagyható.A SweetPacks eszköztárral egyszerűen hozzáadhatod a legmenőbb és legviccesebb hangulatjeleket a leveleidhez és Facebook-bejegyzéseidhez. A választható hangulatjeleket folyamatosan frissítjük, hogy mindig naprakész és dögös dolgokat adhass üzeneteidhez. A SweetPacks eszköztár Firefox-szal és Internet Explorerrel működik. 

A SweetPacks ezenkívül kereséssel kapcsolatos szolgáltatásokat is nyújt számodra, így hatékonyabban és könnyebben böngészhetsz. A Firefoxra és Internet Explorerre kifejlesztett SweetPacks eszköztár segítségével bármilyen internetes keresést könnyedén elvégezhetsz, közvetlenül a böngésződből.Pörgesd fel a kereséseid a keresőasszisztensünk használatával, ami javaslatokkal segíti a keresést elírás esetén. Emellett az URL-sávba írt hibás webcímek javítására is javaslatot tesz.
A címsor melletti keresődoboznak (vagy a böngésző verziójától függően magának a címsornak) a használatával egyszerűen és közvetlenül férhetsz hozzá kereséseid eredményeihez, anélkül, hogy előbb be kellene lépned egy keresőoldalra. A SweetPacks keresőszolgáltatása Internet Explorerrel, Firefox-szal és Chrome-mal működik.

Eszköztárunkkal ingyenes játékok százaihoz is gyorsan hozzáférhetsz, melyek között teljes verziójú és online játékok is találhatóak. Több, mint 400 különböző típusú játék közül választhatsz, legyen az kirakós, kincsvadászat, stratégia, kártya- vagy táblajáték.

A telepítés során további alkalmazásokat is kínálunk neked, amelyeket szintén vonzónak és hasznosnak találhatsz. Az alkalmazások között vásárlások összehasonlítására alkalmas eszközök is találhatóak, melyek segíthetnek, hogy a lehető legolcsóbban szerezd meg a téged érdeklő termékeket. A telepítés során letöltheted ezeket az alkalmazásokat is, de ha nem akarod, ki is hagyhatod a telepítésüket. Időről időre igyekszünk egyéb olyan alkalmazásokkal bővíteni a választékot, melyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak lehetnek számodra.

A SweetPacks egyes összetevőit, vagy az egész alkalmazást is egyszerűen eltávolíthatod. Az eltávolítással kapcsolatos információkért látogass el ide: http://lp.SweetPacks.com/uninstall.asp.

Select your language:
A letöltés elkezdéséhez kattints ide...
Learn More
The ultimate Fun toolbar for Free!
OS: Windows XP/Vista/7. Size: 469K
Mi az a SweetPacks?
A SweetPacks egy olyan díjnyertes alkalmazás, mely színesebbé teszi az online beszélgetéseidet szmájlik, hangulatjelek, kacsintások és bökések segítségével.
Miért válaszd a SweetPacks-et?
Az olyan levelező és azonnali üzenetküldő szolgáltatások, mint a Yahoo vagy az MSN a hangulatjelek, kacsintások és hangok rendkívül csekély választékát kínálják. A SweetPacks teljessé teszi a chatelést azzal, hogy rengeteg fantasztikus dolgot kínál, mint például Justin Bieber kacsintását, amibe beleremeg a barátaid csevegőablaka is. Ennél könnyebben, viccesebben és interaktívabban nem is tudnád kifejezni magad!
  • Vicces tartalom - Több ezer hangulatjel, szmájli és kacsintás
  • Telepítés pillanatok alatt, egyszerű eltávolítás
  • Biztonságos és igazolt
  • Kompatibilis Windows Live Messengerrel, Yahoo Messengerrel és ICQ-val.
  • Supports: Windows XP/Vista/7
A SweetPacks kínálatáról:
SweetPacks eszköztár – Szerezz egyszerűen és ingyenesen hangulatjeleket és animációkat levelezésedhez, ezenkívül játssz több, mint 400 ingyenes játékkal. SweetPacks eszköztár az Internet Explorerrel és a Firefox.A SweetPack keres kezdőoldalakon, alapértelmezett keresésekben és új lapokon, ellátva téged Internet Explorer, Firefox és Chrome böngészőkön is egy erőteljes keresővel.A keresőasszisztens elírás vagy helytelen webcímek megadása esetén javaslatot ad a javításra. A SweetPacks támogatja a Windows XP, a Vista, a Windows 7 és a Windows 8 operációs rendszereket.A telepítés során további funkciókkal is bővítheted az alkalmazást: PriceGong és/vagy DealPly és/vagy MyPCBackup és/vagy FRG Player.A kiegészítő alkalmazások telepítése nem kötelező, ki is hagyhatod őket, vagy a későbbiekben is könnyedén eltávolíthatod bármelyik komponenst.
SweetIM Toolbar